Hogyan induljunk el az önismeret útján?


 

Az első kezdő évadban belecsöppentem a spiri világ rejtelmeibe. Gondoltam pár podcast adást megérdemel ez a témakör és utána átugrom valami más topikra. Arra viszont nem számítottam, hogy adásról adásra  egyre kíváncsibb leszek mit rejt ez a világ…odáig fajult ez a dolog nálam, hogy én magam is elkezdtem az asztrológiát tanulni de erről majd később!

Viszont ha már spiri világ ami természetesen hozta magával a jóga filozófiát, az asztrológiát, a szellemvilágot, a halál utáni élet témakörét, úgy gondoltam nem maradhat ki az Önismeret sem. Mivel benne vagyok egy fantasztikus Podcast csoportban meg is találtam erre a legmegfelelőbb podcastert azaz podcastereket. Ők nem mások mint Bális Katus life coach és Simonovits Erika freelance designer a Csak Mondom Podcast megálmodói. 

A 4. Podcast adásban elmesélik nektek hogyan indultak el Ők az Önismeret útján. Ha már furdal a kíváncsiság ne is gondolkozz tovább kattints át ide és hallgasd meg a Podcastot. Ha pedig Önismereti teszt ügyben érdeklődsz  szintén megtaláljátok a Weblapjukon!

 

Forrás: Csak Mondom Podcast

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>