PODCASTBEN:

 

30 másodperces hirdetési blokk

A megjelent podcast adás utolsó 10 percében történő 30 másodpercben bejátszok egy, a hirdető által felvett blokkot. A hirdetés valamennyi csatornán (Spotify, iTunes, Youtube stb) megjelenik és megmarad a podcast élettartama idejére, ezért érdemes hosszabb érvényű üzeneteket megfogalmazni.

Ár: 30.000 Ft / adás

 

30 másodperces hirdetési blokk

A megjelent podcast adás első 10 percében történő 30 másodpercben bejátszok egy, a hirdető által felvett blokkot. A hirdetés valamennyi csatornán (Spotify, iTunes, Youtube stb) megjelenik és megmarad a podcast élettartama idejére, ezért érdemes hosszabb érvényű üzeneteket megfogalmazni.

Ár: 50.000 Ft / adás

 

Szponzorált adás

A podcastet a hirdető által biztosított beszélgetőpartnerrel veszem fel. A téma választás közös megegyezés szerint történik, mellyel elsődleges szempont a célközönség érdeklődésének felkeltése az adott szolgáltatásra/ termékre. Az adott “terméknek” rezonálnia kell a csatornám jellegével melytől semmilyen esetben sem térek el. 

Ár: 80.000 Ft / adás

 

Szponzorált podcast adások

A megjelent podcastekben, ahol a hirdető kéri elhelyezek egy 30 másodperces reklámblokkot, az én konferálásommal öt adáson keresztül, mely megjelenik az öszes általam megosztott csatornán. (Spotify, iTunes, Youtube stb)

Ár: 150.000 Ft/ 5 adás

 

Szöveg/ logó elhelyezése Podcastben

A videós formátumú (YouTube) podcastben elhelyezésre kerül a hirdető logója/szövege, mint támogató az egész műsor idő alatt.

Ár: 20.000 Ft/adás

 

*Az, hogy melyik adásba kerül a reklám elhelyezésre megegyezés szerint történik a hirdetővel.

Irj nekem: podcast@balazsadrienn.com