“Meditáció, amivel tisztíthatod a múlt emlékeit és                                        átélheted a bizalommal teli ÉN állapotot”

Soma egy igazán karizmatikus személyiség akit nem lehet nem észre venni. Ezzel kapcsolatban neki is van egy frenetikus storyja amit a vele  készült interjúban  elmesél, amikor is még ifjú padavan korában  felvételizett a Jazz Tanszakra.  (az interjúért klikk ide)

Éppen ezért érzem azt, hogy a múlt, a traumák lerázása és egyben a jelenünk jobb megélése kérdésében ő egy nagyon hiteles személyiség. Sokszínű ember aki sok mindent látott és megélt. Az sem véletlen, hogy több ezer ember életét segíti különböző kurzussal, tanácsokkal.

A mai cikkben az ő oldaláról hoztam egy bejegyzést amiben mesél arról, hogyan lehet a múlt fájdalmait kitisztítani az elménkből és ezáltal hogyan válhatunk még teljesebb emberré. A cikk végén egy általa vezetett meditációt is megoszt velünk amit már én magam is kipróbáltam és bizsergően jó volt.
Próbáljátok ki ti is! 

Forrás: A cikkért kattints az Új Egyensúly. hu Weboldalra

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>