„Amíg élnek a múltad tanúi, addig érezheted magad gyermeknek is” Csonka András 

A múlt heti adás, Csonka Andrással, azaz az ország „Pici”-vel készült. Amikor Facebookon megkerestem, az esélytelenek nyugalmával írtam neki a levelet, de Ő szinte azonnal válaszolt, hogy persze csináljuk meg a Podcast adást. Nagyon nagy megtiszteltetés tőle, hogy elfogadta meghívásomat és beszélt olyan témákról is amiről nem szívesen nyilatkozik.

Érintettük a párkapcsolatokat amit mindig TABU témaként kezel, azt mondja ez az a terület ahova nem enged betekintést és ezt már nem is akarja megváltoztatni. Viszont kérdeztem a gyermek vállalásról, amire rögtön mondta, hogy jó apának érzezné magát és ahogy a szemében láttam bánja, miszerint nem sikerült apává válnia, pedig „mennyi mindent másként csinálna mint édesapja” -nyilatkozott.

Amikor a „mai világról” kérdeztem szemében a szomorúság és egyben a remény csillogott, a „világ elromlott” -mondta de mélyen hiszi, hogy még nincs minden veszve és a jövő egy sokkal jobb világot tartogat nekünk. 

Andris élete egy nyitott könyv a rajongói számára, a TIK TOKON és a többi közösségi média felületen is elérhető napi „bolond videói” és az elmaradhatatlan bejelentkezései.

Ha szeretnéd őt megtalálni katt ide.

A podcastet itt tudod megnézni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>