Hogyan táplálkozzak jól?

Az Új világrend témakörében sokféle kérdéskör elférhet, éppen ezért is indítottam ezt a minisorozatot.

Az ájurvédáról azaz „Az Élet Tudománya” kifejezésről már én is sokat hallottam. Először akkor merült fel ez a név nálam mikor sikertelen lombik után kineziológushoz fordultunk a párommal és azt a tanácsolta, miszerint próbáljak meg a dósám szerint étkezni. Na de mi is az a Dósa???

Nos gyakorlatilag a test típusod tükrözi, azt, hogy te milyen dósába tartozol. Ennek megfejtését egy teszttel tudod megfejteni. A tesztet teljesen ingyen megcsinálhatod a Pranagarden weboldalán. Az ájurvéda egy életmód akárcsak a jóga és a kettő együtt teljes összhangot teremt.

Erről a témáról beszélgettünk Kiss Kati Jóga oktatóval a legutóbbi Podcastben. Már én is jó ideje gyakorlom a jógát és azt érzem, hogy sokkal nagyobb a csend belül mikor tornázom és nagyon sokat segített az alvásban. Emellé a helyes táplálkozás betartása baromi fontos dolog ami nem könnyű de nyilván minden megtanulható, próbáljátok ki?

A Kiss Katival készült interjúért katt ide!

Teszt itt :  Pranagarden.com

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>