Ne rémülj meg ha még nem hallottál erről a kifejezésről. A podcast Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár, de egyre nagyobb teret hódít világszerte. Az Egyesül Államokban már a lakosság 30-40%- a él ezzel a lehelőséggel hiszen gyakorlatilag bárhol és bármikor tudod hallgatni. Amikor csak kedved tartja megszakítod az adást. Épp ez ebben a fantasztikus hiszen nem vagy időhöz kötve akár főzés közben, edzés időben vagy a munkahelyed ebéd szünetében, csak bekapcsolod a telódat és katt a kedvenc platform felületre és már szól is az adás.  Az asztali számítógépeden is számos lehetőség van podcast hallgatására (erről lentebb írok bővebben). RÁDIÓ INGYEN AMIKOR TE AKAROD! A Pár Perc Adrival podcastet megtaláljátok a létező legnagyobb podcast csatornákon például az Anchor, Spotify, Apple, Google, Tunein de a Youtubon is.

Kezdő podcast hallgatóknak: a podcastek mibenlétéről, a feliratkozás menetéről, útmutatót itt találsz

Feliratkozás a Pár Perc Adrival Podcastre!

Ha feliratkozol a Pár Perc Adrival podcastre, automatikusan megkapod a legújabb epizódokat, amelyek letöltődhetnek a számítógépedre vagy a telefonodra, tabletedre, iPod-odra – így a műsort bárhol, bármikor meghallgathatod akár internet nélkül is hiszen be tudod állítani, hogy az alkalmazás automatikusan letöltse a téged érdeklő műsorok friss adásait, de csak akkor, amikor éppen van wifi elérésed (pl. otthon). Vagyis a mobilinternetedet ebben az esetben nem fogja használni.

Válaszd ki az alábbi feliratkozási lehetőségek közül azt, amelyik leginkább megfelel neked!

iOS (iPhone, iPad, és iPod) vagy MAC számítógép

A feliratkozáshoz katt ide: Apple Podcasts

Windows számítógép

Windows 10 számítógépen érdemes a Microsoft ingyenesen telepíthető alkalmazását, a Grover Podcast-et használni. Ez az alkalmazás megtalálható a Microsoft Store-ban (boltban), innen letölthető és könnyen beüzemelhető. A feliratkozáshoz a programon belül keress a “Pár Perc Adrival”-ra.

Windows számítógép iTunes használata esetén

Windows számítógépre is telepíthető az Apple iTunes alkalmazása. A feliratkozáshoz a programon belül keress a “Pár Perc Adrival”-ra.

Android és Amazon Fire

Ha még nem használsz podcast alkalmazást az Androidos telefonodon, a legegyszerűbb az, ha a Google saját alkalmazását telepíted. Ehhez katt ide. A feliratkozáshoz katt ide.

Spotify

Ha a Spotify-on szoktál zenét és más egyebet is hallgatni, és az alkalmazás már telepítve van, akkor a Pár Perc Adrival podcastet is elérheted ott. Feliratkozáshoz katt ide. Spotify letöltéséhez katt ide.

Youtubon is elérhető?

Ha szeretsz képet/videót is társítani a hangokhoz akkor a te platformod a YouTube csatornám lesz, ahol egy az egyben láthatod is adásaimat. Ha pedig tetszenek podcastjeim mindenképpen iratkozz fel a csatornára és így megkapod az értesítőt is, amikor új videó kerül fel. 

 

A háttér információkért pedig kövess be a Facebook vagy Instagram közösségi oldalakon.